Kako se je vse začelo

Alya že od malih nog sledi svojim sanjam. Zgodaj se je uveljavila kot uspešna glasbenica, kakršno jo poznamo danes, a to še ni vse, česar si je priljubljena slovenska pevka od nekdaj želela. Njena druga velika želja je bila simpatična hiška v objemu narave. Ta želja zdaj postaja resničnost!

Kot mala deklica je Alya svoj prosti čas rada preživljala pri svoji babici. Podila se je po naravi, uživala na soncu in občudovala razgled, ki se ji je za vedno vtisnil v spomin. Nič čudnega torej, da kasneje pri gradnji hiše ni imela težav z iskanjem prave lokacije – izbrala je prav to parcelo, ki jo je podedovala po svojih starših. Danes na istem mestu raste hiška, ki bo za Alyo prijeten, udoben in varen kotiček v objemu zelene narave.

 

Alya-montaža-053

Kaj je tisto pravo

Gradnja hiše je velik zalogaj. Alya razkriva, da se je v preteklosti že preizkusila v vlogi oblikovalke prijetnega bivalnega okolja, ko je gradila hišo na morju. Da bi lahko imela hiško zares čisto po svojih željah, se je zdaj odločila za gradnjo na novo. Nova stavba izžareva njeno energijo in domišljijo, projekt pa Alyi omogoča tudi izbiro najboljših rešitev za visoko kakovost bivanja.

Sodobna hiša na nekoliko odmaknjeni lokaciji potrebuje vrhunsko opremo, seveda tudi vrhunsko stavbno pohištvo. Kvalitetna vrata in okna ponujajo veliko več kot zgolj lep izgled in neoviran pogled na prosto. Alya se je odločila za alu-PVC visoka okna in steklena drsna vrata, ki v notranjost prepuščajo obilo svetlobe in vedno zagotavljajo čudovit razgled po okolici. Velika zasteklitev je vsekakor v skladu s trendi, hiša bo ostala moderna in atraktivna, kar pa je le pika na i preostalim prednostim, ki jih ima dobra oprema.

Najboljša oprema sestavlja pravi dom, kjer se vsak počuti prijetno in udobno. Prav okna in vrata o tem močno odločajo – skrbijo za varnost in toplino, omogočajo odličen energetski izkoristek ter zagotavljajo dolgoročno zadovoljstvo stanovalcev. Nič čudnega, da je Alya v izbiro kvalitetne opreme vložila veliko truda, odločila se je za najboljšo ponudbo na trgu.

 

Kako je Alya izbirala vrata

 

 

Zakaj AJM

Izbira oken in vrat je za vsakogar pomemben korak. Alya se je za gradnjo hiše odločila zato, ker želi prenesti v resničnost svoje želje in ideje, navsezadnje tudi svoje sanje, ki jih nosi v sebi že od otroštva. Lahko bi rekli, da je zahtevna stranka, ki se ne bo zadovoljila kar s prvo opcijo, na katero naleti. Končno odločitev je sprejela na podlagi tehtnega razmisleka in primerjave različnih možnosti na trgu. Na poti do novega doma pevka računa na ponudbo podjetja AJM, ki je za takšne projekte kot nalašč.

AJM okna in vrata Alyo prepričajo predvsem s tistimi odlikami, ki so ključne ob gradnji nove sodobne hiše. Med prioritetami izpostavlja kakovost in brezhibno funkcionalnost, kar zagotavlja zadovoljstvo pri uporabi stanovanjske opreme skozi leta. Ker gradi energetsko učinkovito in okolju prijazno hišo, morajo tudi okna in vrata slediti tem načelom – predvsem z izvrstno toplotno in zvočno izolacijo. Pri odločitvi za AJM vrata pa Alya priznava, da misli predvsem na varnost v svojem domu.

Odločitev za AJM so Alyi olajšala priporočila prijateljev in primerjave na spletu. Posebej se je prepričala tudi o tem, da je možno vrata in okna hitro dobaviti ter brez težav montirati na lokaciji. Ob naročilu je bila zadovoljna z ažurnostjo in prijaznim pristopom podjetja, na koncu pa tudi z ugodno ceno.

 

Meritve za okna in vrata

 

 

V pričakovanju novih oken

Večino dela z izbiro oken in vrat je Alya opravila že pred naročilom. Primerjala je pet ponudb, oblikovala svoje prioritete in se odločila za izdelke, ki jih nudi podjetje AJM. Ponudba vključuje dobavo in montažo opreme, tako da je naročilu sledilo veselo pričakovanje.

V procesu gradnje hiša dolgo ne pokaže prave podobe, ob montaži oken in vrat pa končno dobimo predstavo o tem, kako bo izgledala zunanjost. To je torej pomemben korak, ki mora biti opravljen brezhibno. Mojstri podjetja AJM so obiskali lokacijo in opravili meritve, potrebne za izdelavo stavbnega pohištva. Hkrati se pripravi tudi načrt za montažo, da bo delo potekalo brez velikih zapletov.

Skozi čas pričakovanja nove opreme za svojo hišo je tudi Alya na terenu marsikaj postorila. Pripraviti je bilo treba dovolj prostora za nemoten dostop do stavbe, tudi pospraviti površine za prehod monterjev. Z mojstri se je uskladila glede podrobnosti preostalih del in se dogovorila za termin za montažo.

Kot priljubljena glasbenica z mnogimi oboževalci Alya seveda ni mogla dolgo skrivati svojega novega projekta. V času pričakovanja novih oken in vrat je svojim sledilcem na družbenih omrežjih razkrila nekaj podrobnosti o svojem novem domu. Tudi na dan montaže je mojstre pričakala s kamero, ki nam daje vpogled v mnoge zanimivosti na terenu!

 

Montaža oken in vrat

 

 

Okna so več kot le okna

Prijetne hiške seveda ne sestavljajo le okna in vrata. Pomembno je, da je stavba v celoti premišljeno zasnovana in vsi elementi med seboj dobro delujejo. Alya zato gradi postopoma, na vsakem koraku stori vse za to, da bo v svojem domu zares srečna.

Velika zasteklitev narekuje atraktivno podobo stavbe in daje edinstvenemu vizualnemu stilu opazen poudarek. A okna niso tam le zato, da zgradba lepo izgleda in lahko stanovalci zrejo skozi steklo. Kvalitetna alu-PVC okna AJM dajejo stavbi ključne lastnosti, ki jih mora imeti vsak sodoben dom.

Alya je za svojo sanjsko hišo izbrala okna PVC-ALU, AJM Performance.

Uporabite spletno orodje za pravo izbiro oken in ugotovite, katera AJM okna so idealna za Vas!

New call-to-action